NellSpa.Ro

Manichiura & Pedichiura

Manichiura simpla
30 lei
Manichiura simpla + parafina
50 lei
Pedichiura simpla
35 lei
Pedichiura simpla + parafina
60 lei
Manichiura SPA
45 lei
Pedichiura SPA
55 lei
Manichiura oja semipermanenta
60 lei
Pedichiura oja semipermanenta
75 lei
Gel constructie
110 lei
Prelungire tips
100 lei
Gel de unghie naturala
85 lei
Pedichiura cu gel
75 lei
Intretinere gel
85 lei
Intretinere din alta parte
100 lei
Schimbare forma
10 lei
Inlocuit unghii
5 lei / unghie
Demontat oja semipermanenta
10 lei
Demontat unghii cu gel
30 lei
Model complex pe unghie
10 lei / unghie
French
10 lei

&nbsp

  &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Se spune ca mainile sunt primele care ne tradeaza varsta. Aspectul mainilor este deosebit de important, pentru ca ele sunt aproape tot timpul la vedere, sunt primele care vin in contact cu persoanele din jur, sunt cartea noastra de vizita. O manichiura ireprosabila va va ajuta cu siguranta la crearea unei prime impresii favorabile, aducandu-va astfel avantaje nebanuite.
  &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp La NELL SPA SALON va oferim servicii de manichiura complete, fie ca va doriti o simpla curatare si hidratare, un masaj cu parafina, o manichiura frantuzeasca sau unghii tehnice.
  &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Aparatura si ustensilele noastre sunt in conformitate cu normele sanitare ale Uniunii Europene, ceea ce ofera garantia securitatii clinico-biologice a dumneavoastra. Intregul instrumentar este sterilizat, iar personalul are pregatire profesionala de exceptie si este la curent cu ultimele tendinte in ingrijirea unghiilor.
  &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Tratamente cu parafina pentru maini si picioare
  &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Pielea uscata si sensibila are nevoie de hidratare si protectie. Cu cat inaintam in varsta, pielea noastra isi pierde din elasticitate, devine uscata si rigida, conferind acel aspect de “maini imbatranite”. Munca in gospodarie, gradinaritul, precum si alte asemenea activitati, afecteaza pielea intr-un mod neplacut. Tratamentul cu parafina, executat periodic, poate preveni sau intarzia efectele neplacute ale muncilor manuale asupra pielii.
  &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Unghii tehnice
  &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Unghiile tehnice sau artificiale sunt o optiune foarte buna pentru persoanele care isi rod unghiile sau pentru cele care sufera de pe urma exfolierii lor. Exfolierea si ruperea unghiilor pot duce la un aspect neingrijit al mainilor, cu unghii de diferite lungimi, aspect deloc estetic. Unghiile false dau rezultate acolo unde manichiura naturala nu poate fi de ajutor. Daca sunt aplicate si indepartate corect, unghiile false nu vor afecta structura unghiei naturale.

&nbsp

&nbsp

Este foarte usor sa iti faci o programare

Programare