NellSpa.Ro

Cosmetica

Epilat total (picioare-lung, inghinal total, brate, axila)
85 lei
Epilat picioare scurt
25 lei
Epilat picioare lung
35 lei
Epilat brate
20 lei
Epilat axila
15 lei
Epilat mustata
&nbsp 5 lei
Epilat inghinal partial
25 lei
Epilat inghinal total
35 lei
Epilat fese
10 lei
Epilat abdomen
10 lei
Epilat zona lombara
10 lei
Epilat fata
10 lei
Epilat perciuni
10 lei
Epilat barbie
10 lei
Epilat ceafa
10 lei

&nbsp

Epilat scurt
30 lei
Epilat lung
35 lei
Epilat brate
25 lei
Epilat abdomen
20 lei
Epilat axila
20 lei
Epilat spate
35 lei
Epilat zona lombara
20 lei
Masaj facial
30 lei

&nbsp

Pensat
20 lei
Vopsit sprancene
15 lei
Vopsit gene
15 lei
Masaj facial
30 lei
Aplicare gene banda
35 lei
Extensii de gene : – smocuri
120 lei
&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp – puse fir cu fir
120 lei / intretinere 110 lei
&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp – puse 2D
160 lei / intretinere 130 lei
&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp – puse 3D
200 lei / intretinere 160 lei
Indepartat gene fir cu fir
30 lei
Make-up
80 lei (fara gene banda) / 100 lei (cu gene banda)

&nbsp

MICRODERMBRAZIUNE

1. &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Am indicatie pentru microdermabraziune?
Daca ai, sau ai avut, acnee, discoloratii, riduri fine sau mai adanci, diferente de textura ale pielii sau tenul tau este afectat de expunerea la razele soarelui, atunci Microdermabraziunea te-ar putea ajuta. Microdermabraziunea nu te va scapa de cicatricile adanci sau de ridurile de expresie, de semnele din nastere sau de tatuaje. Daca nu ai un istoric cunoscut de hiper/hipo-pigmentari sau cicatrici keloide in familie, ar trebui sa iei in considerare Microdermabraziunea ca o alternativa la peeling-uri mai agresive sau mai invazive.

2. &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Ce este microdermabraziunea?
Microdermabraziunea este o procedura minim invaziva care implica razuirea pielii cu cristale de oxid de aluminiu (corindon) pentru eliminarea stratului cornos al epidermului, care este alcatuit in principal din celule moarte. Tot prin acest procedeu se realizeaza concomitent ai stimularea productiei de celule noi in stratul bazal, profund, al epidermei.
Este posibil ca aceasta metoda sa nu dea rezultate optime pentru toata lumea, dar pentru cele mai multe persoane da rezultate mai mult decat satisfacatoare. Curaţa extrem de bine porii si, folosita regulat, previne aparitia punctelor negre sau albe. De asemenea, stimuleaza productia de colagen din derm, ceea ce are ca rezultat un ten mai ferm si mai omogen.

3. &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp La ce trebuie sa ma astept dupa tratament?
Senzatia cea mai comuna este aceea de usoara insolatie. Pielea se va simti uscata si este posibil sa se exfolieze. Acest lucru este normal si este de fapt scopul procedurii. Trebuie sa aplicati cu regularitate un rehidratant de calitate care sa includa si un factor de protectie solara cat mai ridicat. Chiar si asa, trebuie evitata expunerea la soare pentru perioade mai lungi, iar bronzarea, chiar si la salon, este contraindicata. De asemenea, contraindicate sunt orice fel de produse exfoliante cu 3-5 zile inainte si dupa tratament. Pielea se va simti mai fina iar efectele pozitive se pot vedea in unele cazuri chiar imediat dupa tratament. Se recomanda 2-12 sedinte, distantate la 10-14 zile, dar – de la caz la caz, in functie de seriozitatea afectarii stratului cornos – se pot efectua si mai rapid, la 5-7 zile.

4. &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Este microdermabraziunea un tratament dureros?
Nu, deoarece jetul de cristale precum si puterea de suctiune pot fi reglate. Se simte asemanator unei ciupituri, si senzatia este mai pregnanta in jurul ochilor, unde sensibilitatea este mai mare. In general este bine sa se lucreze la limita confortului si a suportabilitatii, pentru a obtine rezultate cat mai bune. Pielea se va simti usor “fierbinte” si poate sa ramana ceva mai roz pentru cateva ore, pana la maxim o zi.

5. &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Apare tumefierea fetei dupa microdermabraziune?
Acest efect secundar este extrem de rar. Procedeul in sine este non-invaziv, si doar prin exagerarea intensitatii se poate produce acest gen de efecte. Cu toate acestea, rezultatele pozitive pot fi remarcate chiar dupa prima sedinta.

6. &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Cand incep sa se vada rezultatele?
De cele mai multe ori imediat. Nu vorbim aici de rezultate dramatice, precum cele de skin resurfacing sau lifting, ci de un ten mai clar, mai uniform, cu textura mai sanatoasa, care se simte mai catifelat. Acestea sunt imediat aparente dupa prima sedinta, iar in timp, dupa efectuarea unui set de 6 sedinte, efectele se cumuleaza si sunt potentate si de stimularea regenerarii colagenului.

7. &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Care sunt riscurile asociate acestui tratament?
Nu sunt prea multe riscuri asociate cu Microdermabraziunea – cel putin pentru persoanele sanatoase – dar pentru cineva cu probleme ale pielii sau cu anumite patologii medicale pot apare complicaţii. In condiţiile in care se lucreaza la presiuni si intensitati mari, exista un risc de hiperpigmentare, sangerare punctuala sau chiar infectie localizata – daca persoana respectiva este predispusa. Risc de infectie mai poate aparea in cazul in care nu se lucreaza steril sau cu piese de unica folosinta (mai ales cele care vin in contact direct cu pielea).
Oricum, trebuie evitata Microdermabraziunea in urmatoarele cazuri:
– Leziuni tegumentare nediagnosticate,
– Herpes recent,
– Negi,
– Acnee activa, supurata,
– Rosaceea activa,
– Diabet decompensat,
– Boli autoimune sistemice,
– Tendinta de hiperpigmentare post-operatorie (se va incerca folosirea unor intensitati mai mici),
– La persoanele care folosesc regulat Retinol-A, sau cele care tocmai au facut peeling chimic,
– Imediat dupa proceduri laser la nivelul zonei tratate.


&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp PROBLEMELE TENULUI MATUR – TRATAMENTUL CU GALVANIC SPA


&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Despre lupta impotriva imbatranirii

&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp In cautarea secretului care sa ne ofere “tinerete fara batranete si viata fara de moarte”, stiinta a facut pasi importanti, care, chiar daca nu ne fac nemuritori, ne dau o sansa de ne pastra tineretea si prospetimea chipului o vreme mai indelungata.

&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Una dintre ultimele descoperiri in industria anti-aging este folosirea curentilor galvanici de intensitate slaba pentru netezirea ridurilor. Acesta este secretul chipurilor stralucitoare de la Hollywood, “Calcatorul de riduri”, sistemul GALVANIC SPA.

&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Cum functioneaza GALVANIC SPA, tratamentul revolutionar de tratare a ridurilor de la NUSKIN

&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Premiat in 2007 la Los Angeles drept cel mai performant aparat folosit in lupta impotriva ridurilor, Galvanicul folosit cu regularitate stimuleaza producerea de colagen, asigurand netezirea ridurilor si a cutelor de expresie. Aparatul functioneaza pe principiul curentilor galvanici si se foloseste cu geluri special concepute care contin ingredienti de top in industria antiaging. Curentii galvanici de intensitate slaba (in timpul tratamentului se simt usoare furnicaturi, abia perceptibile), permit penetrarea ingredientilor cu 70% mai adanc sub piele, pana la nivelul dermei, facand posibila obtinerea de rezultate net superioare celorlalte tratamente.

&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Galvanicul SPA se foloseste impreuna cu produse ce contin umectanti naturali (acid hialuronic si sodiu PCA) pentru a mentine pielea hidratata, in locul clasicelor uleiuri care au inconvenientul de a astupa porii.

&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Firma producatoare, Nu Skin Entreprises a primit Premiul Nobel datorita descoperirii care a facut inconjurul lumii: CAUZA IMBATRANIRII ESTE O ENZIMA AFLATA LA NIVELUL PIELII. Remediu: GALVANIC SPA impreuna cu gelurile special de tratament.

&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp La noi in salon puteti beneficia de acest tratament revolutionar pentru a va atenua ridurile fine si cutele de expresie, pentru a reda fermitatea pielii si pentru a va revitaliza tenul.

&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp POBLEMELE TENULUI ACNEIC

&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Acneea constituie cea mai comuna afectiune de piele deoarece afecteaza 50% dintre adolescenti si 5% dintre adulti, 25% din ei avand nevoie de o ingrijire medicala specializata. Pentru a nu se ajunge in aceasta ultima faza, este necesara colaborarea cu o persoana specializata in servicii de cosmetica. Nu este corecta ignorarea primelor semne si resemnarea ca va trece o data cu varsta, si de aici riscul mare al producerii cicatricilor, semne care raman toata viata.

&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Dupa modul cum se produce acneea, tratamentul trebuie sa corecteze colmatarea porilor cu sebum, sa reduca secretia de grasime a pielii, sa reduca numarul bacteriilor care populeaza foliculul pilosebaceu si sa reduca inflamatia. Cel mai eficient tratament foloseste lumina intens pulsata albastra care poate reduce nemedicamentos leziunile inflamatorii in proportie de 75%.&nbsp

Este foarte usor sa iti faci o programare

Programare